Predstavu ” Sumnjivo lice” 6.decembra u 19 časova

Predstavu ” Sumnjivo lice” 6.decembra u 19 časova

U sredu, 6.decembra u 19 časova pozorišna trupa Okret teatara iz Beograda izvešće za vas predstavu ” Sumnjivo lice” rađenu po jednom od najpoznatijih dela Branislava Nušića.
Prodaja ulaznica od ponedeljka 4.decembra u Upravnoj zgradi biblioteke ” Dobrilo Nenadić” (pored Pošte) od 7 do 15 časova i na dan izvođenja predstave od 18 časova na biletarnici Sokolskog doma.
Cena ulaznice 400,00 dinara.
SUMNJIVO LICE
Predstava je rađena po jednom od najpoznatijih dela Branislava Nušića, koje je neizostavni deo lektire za osnovne škole. Na duhovit, zanimljiv i lepršav način, uz kreativno osmišljene filmske sekvence, raskošnu scenografiju i kvalitetnu muziku, glumci će oživeti živopisne likove kojima je Nušić opisao stanje u društvu, ali i ismejao loše karakterne osobine ljudi, koje su univerzalne i prisutne u svakom vremenu. Predstava je namenjena kako učenicima
osnovnih i srednjih škola, tako i starijim građanima.
ULOGE:
Jerotije Pantić, sreski kapetan – Marko Nikolić
Anđa, njegova žena / Aleksa Žunjić, sreski špijun -Danijela Tanasković
Marica, njihova ćerka – Marija Ćeranić
Vića,pisar – Nikola Krneta
Žika, pisar / Đoka -Milan Vranešević
Trajanje predstave: 65 min.
OKRET TEATAR je pozorišna trupa osnovana 2012. godine u Beogradu sa željom da svojim predstavama deci i mladim ljudima približi svet lektire. Trupu čine diplomirani glumci sa iskustvom stečenim kroz brojne ostvarene uloge u beogradskim pozorištima .