Dobrilovi dani 23. – 27.10

Dobrilovi dani 23. – 27.10

Poštovani sugrađani i posetioci, zbog radova na našim objektima, čiju dinamiku ne možemo da predvidimo, ovogodišnja manifestacija “Dobrilovi dani” sadrži samo one programe koji se mogu realizovati u Gradskoj galeriji. 
 
Hvala na razumevanju i dobro nam došli!
 
Manifestacija počinje 
od  ponedeljka 23. oktobra, programom za decu predškolskog uzrasta iz Latvice koja se izvodi u prostorijama škole u Latvici. 
 
U utorak, 24. oktobra vas očekuje otvaranje  izložbe u Gradskoj galeriji u 19 časova autora Ivana Kocića ” Reciklaža igre”.
 
U sredu 25. oktobra vas pozivamo na promociju reprinta lista ” Horizonti ” iz 1970. godine i razgovor sa Boškom L. Stanisavljevićem, glavnim urednikom koja će se održati u Gradskoj galeriji u 19 časova.
 
U četvrtak, 26. oktobra u 19  časova u Gradskoj galeriji predstaviće vam se autor  ilustrovane monografije o Mihajlu Pupinu ” Od useljenika do pronalazača ” Miroslav Stanković. 
 
U petak, 27. oktobra u Gradskoj galeriji u 19 časova  gostovaće mladi teoretičar književnosti Dimitrije Popović, dipl. prof. jezika i književnosti sa kojim će uslediti razgovori o Dobrilovom delu.